Cumartesi 07 Nisan 2012 15:45

türbanlı bayan arkadaş arıyorum

Yazan admin Kategori evli çiftler arkadaşlık




32 Yorum yapılmış türbanlı bayan arkadaş arıyorum

ali

07 Nisan 2012 saat 22:10

Merahba seni daha cok tanımak isterim bana yazmak istermisin.
bekliyom tatlı bayan

ali

08 Nisan 2012 saat 11:54

Merhaba seni daha çok tanımak isterim bana yazmak istermisin. nkr_mrs@ htm.

rıdvan

08 Nisan 2012 saat 15:01

Tansmak ısterım

Oparatö Ömer

09 Nisan 2012 saat 13:22

Mrb ben ömer ankaradan gamze hanım sizinle tanışmak arkadaş olmak isterim ben ciddi bir ilişki bekliyorum eğer kabul buyurursanız 05448263148 bekliyorum slm ve saygılarımı sunarım .

okan

10 Nisan 2012 saat 11:32

Merhaba gamze hanım ben 19 yaşındayım ciddi arkadaşlık arıyorum 0537 938 40 47

ali

10 Nisan 2012 saat 13:02

Bn de tanimak isterm 5395909821

okan

11 Nisan 2012 saat 08:12

Mrb istanbuldan okan 35 yaş bakımli karızma beyım sizi tanımak isterdim

tuncay

13 Nisan 2012 saat 10:09

Kul kaderini yaşarmış bahtına ne çıkarsa … 31 yaşındayım ist ikametgahım esmerim 1.75 boyunda atletik yapılı birim bu profil azda olsa kafana yatarsa ekliyeblirisin beni pişman olmucan briyim saygılar….

tuncay

13 Nisan 2012 saat 10:10

rıdvan

16 Nisan 2012 saat 15:04

Numaram veriyim ben 0543 644 40 41

fatihhh

17 Nisan 2012 saat 09:44

Mrb ben fatih olgun ve açık sözlü bayanları severim tam aradığım ve tarzım olan bi baynsınız gibi geliyor bana sizi daha yakından tanımayı çok isterim aramanızı bekleyeceğim 05418205768

Cengiz

18 Nisan 2012 saat 12:03

Monotonluktan sıkılan, sex hayatına renk katmak isteyipte kimselere söyleyemeyen evli çiftlerle birlikte olmak isterim. gizlilik ve güven sizin için önemliyse ve yaşanmamışları benimle yaşamak istiyorsanız h**** arayın 0534.4731335 cengiz

şahin

18 Nisan 2012 saat 21:24

Merhaba ben sahin 35 yaşındayım bekarım üniversite mezunuyum özel sektörde yöneticilik yapıyorum msn adresim aebeyaz@msn.com cevabınızı bekliyorum iyi geceler

varol

19 Nisan 2012 saat 10:58

Merhaba ekle vartextil@otmail.com

mustafa

22 Nisan 2012 saat 00:27

Işte geldim seni bekliyorum sen hala nerdesin bakayım….05350447305

serkan

23 Nisan 2012 saat 16:52

Eklersen tanısırız istbul

mitaht

26 Nisan 2012 saat 10:15

Merhaba cidi ilişkiarıyorsan ben burdayım yaz görüselim

mert.basan

04 Mayıs 2012 saat 08:15

Ararmısın.cidiyim.mert.mimar.ist.0535.214.75.93

ozan

05 Mayıs 2012 saat 09:07

Mrhb ben ozan yasım 28 evli kocası tarafından kadınlıgını yasamamıs turbanlı açık bayanlar vede esını sıkdırmek ısteyen evli çiftler konya adana mersın ankara illerden beklerım 05533925611

poyraz

06 Mayıs 2012 saat 06:54

Poyraz 532 707 87 27

MURAT

10 Mayıs 2012 saat 07:54

Merhaba ismim murat kamuda mühendis olarak görev yapmaktayım 30 yaşındayım kişilik olarak yerine göre ciddi yerine göre espirili neşeli hayata pozitif bakan biriyim fiziki olarakta boyum 1,84 kilom75 siyah saçlı ela gözlü bugday tenliyim kendim hakkımda aklıma gelenler şimdilik bunlar senin başka sormak istedikelrin varsa sorabilirsin beni istediğin zaman web camda görebilirsin, tlf nom: 0554 865 85 86 müsait oldugunda bana çagrı yada kendini tanıtan mesaj atarsın ben seni ararım seni bekliyorum görüşmek üzere k.i.b.

okan

28 Mayıs 2012 saat 14:12

Mrb istanbuldan 35 yaş cok bakımli esmer 175 by 75 kl kaslı yapili 22cm kalın beyım 05533953297

cem

29 Mayıs 2012 saat 12:54

Ben nur cemaatındenım benımle cıddı arkdaslık ve ilerisi için görüşelim.0506 3598091

ozan

30 Mayıs 2012 saat 11:04

Mrhb ben ozan mersınd eyasıyorum bekarım yasım 28 evlı kocası tarafından kadınlıgını hıssetmemıs orgamz nedır tadını alamamıs turbanlı açık bayanlar vede esını paylasamak ısteyen evlı çiftler konya ankara adana mersin illerden beklerım 05533925611

bedırhan

14 Haziran 2012 saat 18:07

05068476565 ozelede acık buradn ne anlatsam yalan olabilir

ozan

22 Haziran 2012 saat 23:25

Mrhb ben ozan mersınde yasıyorum eslen ankaralıyım yasım 28 evlı kocası tarafından kadınlıgını hısetmemıs sekse hasret kalmıs orgamz nasıldır tatmamıs turbanlı açık baynlar vede esını bsaka bır erkekle bırlıkte olurken ızlemek yada esını baska bır erkekle beraber arda tost yapmak arzusu olan fantezi olana evli çiftler beklerım seks yaparken esının ıkna edıp sonra esı utandıgı için vaz geçen ıkna etmekte yardım arayan evli çiftler hersey aramızda kalacak sekılde olmak sartıyla beklerım adana mersin ankara konya unalx_mert@hotmail.com illerden beklerım 05533925611

ozan

26 Haziran 2012 saat 10:30

Mrhb ben ozan yasım 28 05533925611 mersınde yasıyorum evlı kocası tarafından kadınlıgını hıssetmemıs ne yaptıysa kocasına yarananmamıs kocasını sevdıgı için sesını çıkarmamıs turbanlı açık bayanlar sızlerı defalrca orgamze ulastırmak ısterım ved esını baska bır erkek tarafından sıkılırken ızlemek yda baska bır erkekle beraber esını sıkmek ısteyen evlı çiftler konya ankara adana mersin illerden beklerım

yavuz

24 Temmuz 2012 saat 11:18

Ben yavuz boy 175 kg 75 esmer beyaz tenliyim yasım 38 evli dul mutsuz bayanlar 0534 892 45 58 msja tın ve her türlü sex isteyene emrine amedeyim karizmatik_yavuz58facebook meil / karizmatik3520111@ 22 cm **** sehir farketmez azeri istanbul izmir azgın bayanları bekliyorum

ozan

28 Ağustos 2012 saat 22:33

Mrhb ben ozan yasım 28 bekarım evlı kocası tarafından akdınlıgını hısetmemıs ama kocasınıs evdıgı için sesını çıkarmamıs kocasına karsı ne yaptıysa yaranamamıs defalarca orgamz olmak zevkten uçmak isteyen turbanlı açık evlı bayanlar vede fantezısı olupra gerceklestırmek ısteyen evlı çiftler mersın konya adana ankara illerden beklerım05533925611saygılarımla

levent

31 Ekim 2012 saat 15:10

Merhaba ismim levet 29 yaşındayım oldukça karizmatik birisiyim anlayışlı ve sohbeti seven biriyim. sıcak kanlı, duygusal gerektiğinde romantik olabilen. sevdiği için her türlü çılgınlığı yapabilen biriyim. dürüst ve arkadaş canlısı bayan arkadaşlar ile tanışmak istiyorum. kendine güvenen bayanlar arayın tanışıp kaynaşalım 0532 170 66 06

ufuk

01 Kasım 2012 saat 16:45

Slm ben ufuk tessürlü bi hanım efendi ile tanışmak saygı sevgi güven çerçevesi için görümek dileğile msj nızı bekliyeceğim saygılar 0 542 620 17 54

illaki

01 Mart 2013 saat 12:41

Ben funda telefonda bosalmak rahatlamak isteyen beyleri beklerim
0554 4149278
mesaja cevap var atesimi alan erkek tercihimdir beyler

Yorum Yapın